L’ art del carrer en la seva màxima expressió televisiva.

Caixes de llumins com exemple de la cultura del carrer a la Índia. Objectes petits i quotidians elevats al símbol identitari del canal musical VH1. Elefants, gats, vaixells, avions… aquestes caixes de mistos son objectes de col•lecció en si mateixes. Tota una cultura visual, creada pel dissenyador Sachin Samuel, nascut a Bombai i col•laborador habitual del Canal V.
Aquest és un dels canals de Star TV, que s’emet per cable, el sistema principal de la Índia, ja que la radiotelevisió broadcast està monopolitzada pel govern a través de la cadena estatal Bharati Corporation amb el grup de canals Doordarshan.
El 85% de les llars disposen de televisió i més del 70% amb accés a satèl•lit o cable. Realment un panorama ampli, doncs tenen a la seva disposició més de 500 canals de televisió que cobreixen els principals idiomes que es parla al país. Tot i que les llengües oficials son l’hindi i l’anglès, hi ha classificades un conjunt de 22 llengües més que poden ser oficialment adoptades, com es el cas del asamés, bengalí, bodo, marati, nepalí, sánscrito i sindhi entre altres com també ho són les llengües populars.

One thought on “L’ art del carrer en la seva màxima expressió televisiva.

  1. Que bo!. Idees aparentment molt simples, però que porten un treball intens al seu redera
    Moderníssim malgrat utilitzar una linea gràfica Vintage

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s